Summit istoric: Donald Trump și Kim Jong Un au discutat câteva ore la Singapore

Adaugat la data iunie 13, 2018 cu niciun comentariu

Donald Trump și Kim Jong Un au discutat câteva ore la Singapore, au luat prânzul, iar la final au semnat o declaraţie comună. Regimul de la Phenian se angajează să renunţe la arsenalul nuclear, iar americanii oferă garanţii de securitate.

În privinţa limbajului corporal, specialiștii spun că a fost un amestec – de la cordialitate și zâmbete, până la un stil mai formal.

Michael Kovrig, expert: „În mod clar, ambii lideri încearcă să se impună ca oameni siguri pe ei, care domină întâlnirea. Este o competiţie între cei doi”.

În primele 40 de minute, Trump și Kim au stat de vorbă singuri, doar cu translatorul. Apoi, la discuții au venit și delegațiile.

Dejunul a fost o combinație rafinată între bucătăria occidentală și specificul Asiatic – între altele, cubulețe de porc dulci, coaste, salata cu mango, avocado și dressing cu miere și lămâie verde. La desert, tartă cu ciocolată neagră și înghețată cu vanilie.

Apoi, cei doi au făcut o plimbare singuri. Nici măcar traducătorul nu i-a însoțit.

Kim Jong Un a făcut cunoștință cu “Bestia”, limuzina prezidențială americană. Trump a deschis portiera și cei doi lideri au privit în interior, undeva pe bancheta din spate.

Aproape tot timpul, umbra lui Kim a fost sora lui, Kim Yo Jong, șefa propagandei nord-coreene, care are grijă de absolut orice ține de liderul suprem.

Ziua istorică s-a încheiat acolo unde a început, în încăperea în care cei doi s-au întâlnit prima dată.

13.06.12018

Niciun comentariu

Lasa un comentariu


hacklink hacklink satış wso shell wordpress free themes kalça büyültme webr00t shell elektronik sigara Google