Seria de prelegeri „Speranta la orizont” a lui Doug Batchelor, in direct la Speranta TV si Radio Vocea Sperantei

Adaugat la data noiembrie 29, 2013 cu 11 comentarii

Pastorul Doug Batchelor, scriitor si presedinte al trustului de presa Amazing Facts din Statele Unite ale Americii, sustine in tara noastra, in perioada 6-14 decembrie, seria de prelegeri „Speranta la orizont”.

IMG_7121

Pastorul Doug Batchelor

Evenimentul are loc in capela Institutului Teologic Adventist de la Cernica si este transmis in direct la Speranta TV si Radio Vocea Sperantei, in fiecare seara de la ora 19.00. Sambata, 14 decembrie, de la ora 11.00, are loc un program special, in care pastorul Doug Batchelor povesteste modul miraculous in care Dumnezeu poate schimba vietile oamenilor.

Programele transmise de Speranta TV sunt preluate in Ucraina si Republica Moldova si sunt disponibile si in limba maghiara.

In aceasta perioada, imediat dupa prelegerile seriei „Speranta la orizont”, poti urmari Editiile speciale realizate de Liviu Dumitrascu si Tiberiu Nica in direct la Speranta TV si Radio Vocea Sperantei. Acest programe sunt transmise in locul emisiunilor „Perspective” si „Timpul sperantei”. Poti adresa moderatorilor intrebarile tale si poti discuta in direct, alaturi de invitati de marca, ideile prezentate de pastorul Doug Batchelor in seara respectiva.

Iti oferim in fiecare seara muzica sacra interpretata de solisti de valoare – Lucian Onita si Gina Onita, Larisa Brasov, Gratiela Vlad si Tiberiu Opera, Aldana Cazacu, Ingrid Iorgulescu, Luiza Spiridon, Alina Negosanu, Alina Buica Mateciuc, Catalin Gatan – si de formatii consacrate: The Royal Singers, Laudes Christi, Amicus Christi, Akord Media, Christal Quartet, Inger Alb, Belcanto, Voces si Noblesse.

Prelegerile seriei „Speranta la orizont” pot fi urmarite in direct la Speranta TV si Radio Vocea Sperantei, online pe site-urile sperantatv.ro si sperantalaorizont.ro.

Loredana Dumitrascu, Speranta TV

11 Comentarii

 1. Draga Loredana, solisti de valoare? Probabil ca valoarea se manifesta in alte domenii decat solistica muzicala, altfel nu-mi explic.
  Auditie placuta

 2. buna….. ma numesc claudia…. momentan locuiesc in germania… imi doresc din inima sa cunosc oameni din aceeasta religie care intr-adevar vorbeste adevarul din bibile…… problema e ca in apropiere de casa … si nici macar in imprejurimi nu este vreo biserica care sa fie asemanatoare… am nevoie de hrana aceasta spirituala zilnic….. ma uit la documentarele domnului batchelour… insa as vrea mai mult de atat…. ce as putea sa fac? multumesc

 3. Buna Claudia, ma bucur ca doresti sa afli mai multe informatii despre adevarul pe care Tatal nostru ni l a descoperit in paginile Cuvantului sau si
  vreau sa te asigur ca esti pe drumul cel bun- tot ce trebuie sa faci este sa continui sa te rogi, sa studiezi si sa meditezi zilnic la informatiile pe care le asimilezi pentru a putea ajunge la o cunostinta din ce in ce mai profunda si clara a Divinatatii! Dumnezeu sa te calauzeasca si sa te ocroteasca in tot ce faci!

  Cu dragoste,
  Numeri 6 24 -26

 4. va multumesc….. !… domnul sa va binecuvanteze in lucrare si pe mai departe…..

 5. Buna Claudia,si eu sunt in Germania poate tepot ajuta eu sa gasesti o Biserica Adventista..Curaj!Esti pe drumul cel bun!

 6. Dragă hopeless,
  Cred că ești fie slab informată, fie rău voitoare, fie pur și simplu complexată. Din câți soliști văd acolo aproape toți au conservatorul. (Dacă nu știi ce e ăla trebuie să îți spun că are legătură directă cu ”valoarea solisticii muzicale” enunțată de tine). Un sfat: informează-te înainte de a comenta.

 7. Ii recomand prietenului( sau prietenei)? Hopeless,sa fie mai optimist(a) si sa urmareasca pana la sfarsit prelegerea si va asculta muzica de calitate,asa cum ni s a promis ! Si daca si-ar schimba si ID-ul in more hope , ( sau full hope),cu siguranta, va vedea ” la vie en rose”! Toate cele bune,auditie placuta in continuare!

 8. Multumim lui Dumnezeu pentru tot ce vedem si auzim Speranta TV ! Suntem aproape de voi rugandune ,ca mesajul sa ajunga la oamenii fara speranta si sa se intoarca la voi prin binecuvantari revarsate de Dumnezeu in urma proslavirii Numelui Sau ca urmare a intoarcerii ascultatorilor si privitorilor catre Cel care este nu numai speranta ci chiar „… calea,adevarul si viata…” Ma bucur pentru mesajul Claudiei, ne vom ruga pentru ca dorinta ta sa primeasca raspunsul cel mai potrivit pana atunci poti urmari live adunarile din Sabat in mai multe locuri din tara si afara tarii pe internet.Doamne ajuta! Danil Torino Italia

 9. Draga Speranta TV,
  Ati putea sa-mi faceti legatura cu Claudia din Germania? Si eu locuiesc tot in Germania si cred ca as putea s-o ajut sa gaseasca o biserica asa cum cauta.
  Eventual puteti sa-i dati adresa mea de mail.
  Va multumesc pentru ajutor si pentru calitatea programelor.
  Domnul cu noi,
  Ioana

 10. Stimata Kalanyos Claudia
  Fiica noastra se afla in Germania, asa ca va putem pune in legatura cu ea. Contactati-ne pe: adventist.tr@gmail.com

 11. Este foarte interesant si frumos ce povesteste acest om!

 12. […] Loredana Dumitrascu, Speranta TV […]

Lasa un comentariu


hacklink hacklink satış wso shell wordpress free themes kalça büyültme webr00t shell elektronik sigara Google