Semne si simboluri, cu subiectul „Cum a fost construit omul nou in institutiile de propaganda comuniste”, duminică de la 20.30 la Speranța TV

Adaugat la data ianuarie 18, 2015 cu niciun comentariu

„Semne si simboluri” impreuna cu Stefan Bratosin, gazda emisiunii, si conf. univ. dr. Mihaela Tudor va invita in aceasta duminica, de la ora 20h30, la un dialog despre omul nou, creatia institutiilor de propaganda comuniste. Invitata este Lavinia Beteaprofesor universitar doctor de psihologie socială şi politică la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad. A lucrat ca jurnalist de presă scrisă și televiziune. Lavinia Betea a condus secția de istorie recentă a cotidianelor Jurnalul Național și Adevărul și este colaborator al TVR.

„Semne si simboluri” este o emisiune de mediatizare a științei, care își propune să ofere o cheie pentru înțelegerea fenomenelor culturale,  sociale, economice actuale, cu accent pe dimensiunea lor simbolica si religioasa. Invitații sunt cadre didactice universitare recunoscute în domeniul și în specializarea lor, precum și academicieni de prestigiu. Emisiunea este realizata de Stefan Bratosin, profesor universitar doctor in Stiintele comunicarii la Universitatea Paul Valéry din Franta. Invitatul permanent al emisiunii este conf. univ. dr. la Universitatea Paul Valéry, Mihaela Tudor.

Urmariti emisiuni din arhiva accesand linkul: http://www.sperantatv.ro/web/category/arhiva/semne-si-simboluri-arhiva/

Niciun comentariu

Lasa un comentariu


hacklink hacklink satış wso shell wordpress free themes kalça büyültme webr00t shell elektronik sigara Google