Provocările vieții, de luni până joi, de la ora 22.00 la Speranța TV

Adaugat la data iulie 03, 2017 cu niciun comentariu

In viata de fiecare zi ne confruntam cu probleme diverse in relatia cu cei din familie, cu prietenii si colegii. Unele situatii le gestionam in mod intelept si ne simtim confortabil cu atitudinile pe care le-am avut(sau le-au avut altii) si comportamentul adoptat, alteori experimentam diverse emotii negative din cauza esecului in rezolvarea situatiei. A cere parearea sau a asculta sfatul vecinilor sau altor „binevoitori” poate fi neproductiv, nu doar pentru ca opiniile sunt adesea foarte diferite ci si pentru ca vin din partea unor amatori. In plus, in cultura romaneasca rareori oamenii apeleaza la sfatul unui psiholog.

Prin această emisiune dorim să aducem in atentia telespectatorilor diferite situatii de din viata de zi cu zi si impreuna cu un specialist sa identificam cauzele aparitiei problemei (conflictului): gandurile si emotiile disfunctionale experimentate, comportamentele dezadaptative adoptate si sa sugeram posibile solutii.

Emisiunea Provocarile vietii este una de consiliere psihologică si este realizată de Adina Tomoiagă la Speranța TV, de luni până joi de la ora 22.00.

Mai multe informatii despre aceasta emisiune puteti obtine accesand pagina de Facebook in likul de mai jos:

www.facebook.com/provocarilevietii.tv

Vizionare placuta! www.sperantatv.ro/urmareste-live

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

hacklink hacklink satış wso shell wordpress free themes kalça büyültme webr00t shell elektronik sigara Google