Liderul de la Phenian descrie Coreea de Sud drept „foarte impresionantă”

Adaugat la data februarie 13, 2018 cu niciun comentariu

Kim Jong Un, liderul regimului de la Phenian, a descris Coreea de Sud drept „foarte impresionantă” şi a indicat că doreşte să continue politica de reconciliere cu Seulul, informează postul France 24, citând agenţia de ştiri nord-coreeană KCNA.

Liderul de la Phenian a făcut aceste declaraţii după reîntoarcerea în ţara a unei delegaţii de înalţi oficiali nord-coreeni, printre care şi sora sa, Kim Yo Jong, care a vizitat Coreea de Sud cu ocazia Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Pyeongchang.

„După ce a primit raportul delegaţiei, Kim Jong Un şi-a exprimat satisfacţia în legătură cu acest lucru şi a spus că Sudul, care în mod special a făcut o prioritate din vizita membrilor DPRK (Coreea de Nord, n.red.), a fost foarte impresionant”, a transmis agenţia nord-coreeană KCNA, adăugând că liderul regimului de la Phenian a „exprimat mulţumirile sale” Seulului.

Agenţia de ştiri a mai transmis că liderul nord-coreean consideră că este „important să se continue obţinerea de rezultate bune prin animarea şi mai mult a climatului cald de reconciliere şi dialog”.

 13.02.2018

Niciun comentariu

Lasa un comentariu


hacklink hacklink satış wso shell wordpress free themes kalça büyültme webr00t shell elektronik sigara Google