In fiecare seara, Speranta TV va invita la concert!

Adaugat la data decembrie 25, 2011 cu 2 comentarii

Sfarsitul acestui an este un bun prilej pentru a ne bucura alaturi de cei dragi si pentru a ne relaxa, ascultand muzica de calitate.

In aceasta seara, de la ora 20.00, Speranta TV va ofera concertul „Cantec pe o stea”, care a avut loc pe data de 18 decembrie la Filarmonica „Mihail Jora” din Bacau. Evenimentul a fost organizat de Biserica Adventista Bacau in colaborare cu Asociaţia Proexcelenţa din. Au participat corul de copii Cantassimo Bacau reunit cu corul Celest Harmony din Matca, judeţul Galaţi, coordonat de Simida Gherghe, formaţia Bel Canto din Iaşi, condusa de Marta Burduloi, grupul coral HeartCore din Bucureşti, coordonat de Vlad baciu, corul Orion al Bisericii Adventiste din Bacau, condus de Doina Caşcaval şi tinerii Bisericii Adventiste Bacau, dirijati de Naomi Macaru. Concertul va fi difuzat in reluare luni, 26 decembrie, de la ora 15.00.

Luni seara, de la ora 22.00, va invitam sa urmariti concertul sustinut la Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiesti de catre corul Soli Deo Gloria si de orchestra de camera Pro Nobile, dirijor Mihai Nae. Au participat solista Larisa Brasov, Alexandra Cojocaru la pian si Gabriel Braşov la orga. Programul a cuprins lucrari celebre ale unor compozitori romani şi straini: G.F. Handel, Franz Guber, S. Rahmaninov, Paul Constantinescu, Adolph Adam, Gabriel Uţa, Lodrian Marin şi Adrian Stroici. Concertul va putea fi urmarit in reluare marti, 27 decembrie, de la ora 15.00.

Marti seara, de la ora 22.00, veti putea viziona concertul „E vremea colindelor”, care a avut loc la Palatul Culturii din Targu Mures. Au participat corul de copii Floare de colt, corul de tineri Rapsodia Iubirii, Corul Liceului de Arta din Targu Mures si Orchestra Simfonica a Liceului de Arta din Targu Mures, dirijor Sebastian Cazan. Concertul va fi transmis in reluare miercuri, 28 decembrie, de la ora 15.00.

Miercuri, tot de la ora 22.00, va oferim concertul „Un vis implinit”, desfasurat cu ocazia lansarii postului de radio Vocea Sperantei din Vatra Dornei. Au participat Claudiana Calin Rotaru, Anda Ṭabrea, Cris Naersi Macovei, Sarah ṣi Adrian Stroici, grupul vocal barbatesc „Ambasadorii Speranṭei“ si fanfarele reunite din Conceṣti (Botoṣani), Botuṣ ṣi Vatra Dornei, dirijate de profesoara Daniela Faraon. Veti putea urmari in reluare acest concert joi, 29 decembrie, de la ora 15.00, la Speranta TV.

Joi seara, de la ora 22.00, veti putea revedea unul dintre cele mai indragite concerte difuzate la Speranta TV: concertul sustinut la Sala Radio din Bucuresti de Corul Barbatesc din Oregon si de Corul Barbatesc Adventist din Romania, dirijori Lou Wildman si Alin Apostol. Concertul va putea fi urmarit in reluare vineri, 30 decembrie, de la ora 15.00. Tot vineri, dar de la ora 20.00, va invitam sa urmariti concertul Bucuria Iubirii, sustinut la Casa Sindicatelor din Arad de solistii Luiza Spiridon si Vili Dula, impreuna cu formatiile Inger Alb si Andante. Acest concert va fi difuzat in reluare sambata, 31 decembrie, de la ora 13.00.

Va invitam, asadar, sa ramaneti alaturi de Speranta TV in fiecare seara, pentru a va bucura de muzica de calitate si a sarbatori noul an in compania solistilor indragiti si a corurilor preferate. Si, nu in ultimul rand, va dorim tuturor o vacanta frumoasa!

2 Comentarii

  1. va rug spunetimi cind pot sa vad si eu concertul de eri 25 decembrie 2011 de la ora 20 cred,am auzit ca a fost superb si as vrea sal vad si eu multumesc..imi puteti trimite saitul cu arhiva pe email „viuta_lala@yahoo.com

  2. sunt din ucraina si vreau sa cunosc denumirea satelitului si canalul cu datele de inrejistrare ca rominii din sudul ucrainei sa putem privi programele bisericii pastor AZS.

Lasa un comentariu


hacklink hacklink satış wso shell wordpress free themes kalça büyültme webr00t shell elektronik sigara Google