Hoţi daţi în urmărire după jaful de la hotelul Ritz din Paris. A fost recuperată o parte din paguba de 4,5 milioane de euro

Adaugat la data ianuarie 12, 2018 cu niciun comentariu

Trei dintre atacatori au intrat pe uşa de serviciu a hotelului Ritz iar alţi doi aşteptau afară. Bărbaţii aveau mănuşi şi cagule iar cu topoarele au spart geamurile bijuteriei. În momentul jafului, uşile hotelului au fost blocate astfel încât nimeni nu a mai putut intra sau ieşi. Martorii spun că totul s-a petrecut foarte repede, în doar câteva minute.

Forţele de poliţie au reacţionat imediat şi au reuşit să prindă trei dintre atacatori. Doi au reuşit să scape, unul pe un scuter iar celălalt pe jos. În viteză, cel de pe scuter a pierdut o parte din pradă, care s-a împrăştiat.

Poliţiştii spun că hoţii au acţionat în echipă şi că au fost bine pregătiţi. Mai mult, erau cunoscuţi de forţele de ordine. Parchetul din Paris a deschis o anchetă de jaf armat comis de o bandă organizată.

Măsurile de securitate din zonă au fost sporite încă de acum patru ani când s-au înregistrat mai multe jafuri cu violenţă asupra unor bijuterii de lux.

12.01.2018

Niciun comentariu

Lasa un comentariu


hacklink hacklink satış wso shell wordpress free themes kalça büyültme webr00t shell elektronik sigara Google