Florentina Neacşu- Adamescu: Secretul fericirii

Adaugat la data aprilie 15, 2018 cu niciun comentariu

De cele mai multe ori, oamenii caută fericirea în plăceri, în situații, într-un confort material, în obținerea a ceva sau în venirea pe lume a unei persoane … Și aproape întotdeauna, această căutare este plină de complicații, dualitate, efort, muncă …

Dacă le spuneți acelorași oameni că fericirea este deja în ei și că le va lua doar câteva minute să trăiască starea de fericire, fără ajutorul cuiva din afară, ei nu cred sau vă răspund că acest lucru nu este suficient. Oamenii vor ceva „palpabil”, concret, material! Vor fapte!

Și tocmai acest aspect este cea mai mare deziluzie și cea mai mare sursă de suferință pe care omenirea o cunoaște, căutând o fericire imaginară, care nu va fi găsită niciodată în acest fel!

Acesta este motivul pentru care trebuie să ne întoarcem la lucruri mult mai simple, la o fericire deja disponibilă și, mai ales, la o fericire care este în noi!

Fericirea este reflectată de această schimbare a punctului de vedere, de acceptarea bucuriei simple și imediate și, în final, de acceptarea a ceea ce este cu adevărat important pentru noi, fără niciun artificiu.

Atâta timp cât această acceptare și / sau conștientizare nu este făcută, fericirea adevărată nu este accesibilă.

Deci, fericirea este simplă și este accesibilă în fiecare clipă! Mai mult, Dumnezeu ne permite să atingem adevărata fericire!

Psalmii 73:28

„Cât pentru mine, fericirea mea este să mă apropii de Dumnezeu: pe Domnul, Dumnezeu, Îl fac locul meu de adăpost, ca să povestesc toate lucrările Tale.” 

Să fim fericiţi!

autor: Florentina Neacşu- Adamescu, realizator al emisiunii Prietenii Speranţei, luni- joi, ora 14.00, Radio Vocea Speranţei

Niciun comentariu

Lasa un comentariu


hacklink hacklink satış wso shell wordpress free themes kalça büyültme webr00t shell elektronik sigara Google