După contactul considerat reuşit, Kremlin-ul acuză: SUA sunt de vină pentru lipsa unei întâlniri bilaterale în Vietnam între Trump şi Putin

Adaugat la data noiembrie 12, 2017 cu niciun comentariu

Inflexibilitatea părţii americane este principalul motiv pentru care nu a fost posibilă organizarea unei întâlniri bilaterale între preşedintele SUA, Donald Trump, şi omologul său rus, Vladimir Putin, în timpul summitului APEC din Vietnam, a anunţat Kremlinul, potrivit site-ului agenţiei Reuters.

Trump şi Putin s-au întâlnit succint în cursul summitului organizaţiei pentru Cooperarea Economică Asia-Pacific şi au căzut de acord asupra unui declaraţii comune privind sprijinul celor Statelor Unite şi Rusiei pentru o soluţie politică la conflictul Siria, însă nu existat o discuţie bilaterală consistentă între cei doi.

„Din păcate, partea americană nu a oferit vreo alternativă în pofida eforturilor colegilor noştri ruşi. Ne-a fost oferită o singură perioadă, care era convenabilă pentru partea americană, şi un singur loc, care deja fusese închiriat de americani”, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

„Americanii nu afişat deloc flexibilitate, şi din păcate nu au oferit alte propuneri alternative. Din acest motiv întâlnirea nu a putut avea loc”, a adăugat oficialul rus.

12.11.2017

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

hacklink hacklink satış wso shell wordpress free themes kalça büyültme webr00t shell elektronik sigara Google