Donald Trump sugerează retragerea licenţelor televiziunilor care îl critică. Sunt vizate în primul rând posturile NBC şi CNN

Adaugat la data octombrie 11, 2017 cu niciun comentariu

Donald Trump, preşedintele SUA, a criticat dur, miercuri, posturile de televiziune NBC şi CNN, avertizând aceste companii media şi alte reţele de televiziune care difuzează informaţii nefavorabile cu retragerea licenţelor de emisie.

NBC News a relatat că Rex Tillerson l-a numit pe Donald Trump „imbecil” şi că preşedintele SUA a propus în iulie suplimentarea în mod substanţial a arsenalului atomic american. Donald Trump a catalogat informaţiile drept „ştiri false”.

„Fals @NBCNews a fabricat o ştire că aş fi vrut multiplicarea de zece ori a arsenalului nuclear american. Pură ficţiune, fabricată pentru a calomnia. NBC = CNN!”, a reacţionat Donald Trump prin Twitter”, a reacţionat Donald Trump prin Twitter.

„Date fiind toate Ştirile False difuzate de NBC şi de alte reţele de televiziune, când ar fi momentul potrivit să le fie contestate licenţele? Este foarte rău pentru ţară!”, a adăugat Donald Trump, care a prezentat la NBC emisiunea „Ucenicul” („The Apprentice”).

 11.10.2017

 

Niciun comentariu

Lasa un comentariu


hacklink hacklink satış wso shell wordpress free themes kalça büyültme webr00t shell elektronik sigara Google