Direcționează 2% din impozitul pe venit către Speranța TV și Radio Vocea Speranței

Adaugat la data mai 23, 2017 cu niciun comentariu

Radio Vocea Sperantei și Speranța TV există pentru ca oamenii din jurul nostru să poata primi, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamană, vestea cea bună ca viața aceasta poate fi mai frumoasă, mai sigură, mai liniștită, mai sănătoasă, mai plină de sens. Vestea cea buna că viața aceasta nu este totul!
Poți susține și tu activitatea noastră, fară să te coste nimic, direcționând 2% din impozitul pe venitul plătit Bugetului de Stat către Speranța TV şi Radio Vocea Speranței.
Completează formularul 230 sau formularul 200 (în funcție de venitul pe care l-ai realizat) cu datele personale şi cu datele de identificare ale Asociației Centrului Media Speranța:
Denumire entitate nonprofit: Asociatia Centrului Media Speranța
Cod fiscal 29930109
Cod IBAN: RO 03 RNCB 0479 1273 4860 0001, BCR Agentia Baneasa.
SAU
Descarcă de aici: Declaratia 230 și instrucțiunile de completare dacă ai venituri din salarii.
Descarcă de aici Declaratia 200 și instrucțiunile de completare dacă ai venituri din activități comerciale, profesii liberale, drepturi de autor, chirii, activitați agricole sau transfer de titluri de valoare.
Pentru descărcare dati click pe butonul din dreapta al mouse-ului și selectați „save link as” sau „save target as”.
SAU
Solicită Declarația 230 si Declarația 200, precompletate cu datele noastre, trimitand un email cu subiectul “2%” la adresa de email donatii@sperantatv.ro
Declaratiile se pot depune personal sau prin poștă, cu confirmare de primire, la Agenția Națională de Administrare Fiscală din zona ta de domiciliu pană, cel tarziu, pe data de 25 mai 2017.
Pentru detalii, telefonează la 021.269.04.81

Niciun comentariu

Lasa un comentariu

hacklink hacklink satış wso shell wordpress free themes kalça büyültme webr00t shell elektronik sigara Google