Site-ul www.rvs.ro, liant între ascultători, telespectatori și realizatorii RVS și Speranța TV

Adaugat la data august 21, 2017 cu 3 comentarii

Venim in atentia ascultatorilor postului de Radio Vocea Sperantei cu un site functional care beneficiaza, in primul rand, de o interfata prietenoasa. Accesibilitate mai mare, posibilitatea de a asculta piesele muzicale preferate direct pe site, precum si facilitarea votului melodiei saptamanii pe site sunt doar cateva dintre functiile care vor face din www.rvs.ro numarul 1 in topul preferintelor ascultatorilor de pretutindeni.

„Sunt bucuros de aceasta posibilitate de a ne alinia tendintelor tehnologice actuale prin noul site www.rvs.ro. In acelasi timp, pentru ca multe emisiuni se difuzeaza, in direct, simultan, la Radio Vocea Sperantei si la Speranta TV, am creat aceasta posibilitate ca oricine doreste sa deschida fereastra de vizionare Speranta TV si de pe site-ul www.rvs.ro. Este o asociere pe care am gandit-o de mult timp. La nivel de imagine radioul si televiziunea trebuie sa se completeze armonios”, a tinut sa precizeze Directorul de programe Speranta TV, Cristian Magura

„Lucram de cateva luni bune la implementarea acestui site si pentru mine reprezinta un vis implinit. Imi doresc ca si in mediul online, ascultatorii sa aiba parte de interactivitatea pe care si-o doresc. Tehnic nu a fost usor, dar bucuria concretizarii acestui proiect intrece orice truda personala”, a spus administratorul site-ului www.rvs.ro, Cristian Sandu

Cu mai multe imagini, cu muzica si interactivitate, cu stiri si emisiuni ce pot si urmarite oricand, dar si cu posibilitatea de ascultare sau vizualizare in timp real a emisiunilor ce se difuzeaza, noul site www.rvs.ro implineste nevoia publicului fidel Radio Vocea Sperantei, dar si Speranta TV pentru modernitate in prezentarea unui mesaj deosebit, unic in mass-media romaneasca.

www.rvs.ro este site-ul oficial al postului de Radio Vocea Sperantei.

Sa ne bucuram impreuna de speranta!

3 Comentarii

  1. imi place speranta tv

  2. Va multumim! Vizionare placuta in continuare!
    http://www.sperantatv.ro/urmareste-live

  3. Nu pot intra in Arhiva sperantei tv nici din tablet si nici din celular.Inainte, acum 2,3 ani, nu puteam intra sa vad Speranta tv in direct. Incepind cu acest an 2018, pot viziona in direct Speranta tv, dar nu am acces la Arhiva Sperantei tv .Din ce cauza? Va Multumesc!

Lasa un comentariu


hacklink hacklink satış wso shell wordpress free themes kalça büyültme webr00t shell elektronik sigara Google