Coreea de Nord va răspunde „cu foc” la decizia Donald Trump de a „aprinde fitilul razboiului” prin declaraţii „nebuneşti”

Adaugat la data octombrie 11, 2017 cu niciun comentariu

Coreea de Nord va răspunde „cu foc” la decizia preşedintelui SUA, Donald Trump, de a „aprinde fitilul războiului” prin declaraţiile „beligerante şi nebuneşti” făcute la Adunarea Generală ONU, ameninţă Ri Yong-Ho, ministrul nord-coreean de Externe.

„Prin declaraţiile beligerante şi nebuneşti făcute la Naţiunile Unite, Donald Trump a aprins fitilul războiului împotriva noastră”, a declarat Ri Yong-Ho într-un interviu acordat agenţiei de presă ruse Tass.

„Stimatul lider Kim Jong-Un a transmis un avertisment sever: Statele Unite trebuie să acţioneze cu multă atenţie şi să înceteze să ne mai deranjeze, dacă nu vor să fie făcute de ruşine în faţa întregii lumi expunându-se unui atac militar din partea noastră. Liderul nord-coreean a afirmat că forţele noastre strategice, care au capabilităţi extrem de puternice, necunoscute de nimeni, nu vor lăsa America, un stat agresor, să rămână nepedepsită”, a adăugat Ri Yong Ho.

„Acum a venit rândul Americii să plătească; întregul nostru popor, toţi militarii noştri cer insistent să fie reglat scorul final cu americanii cu foc, nu prin cuvinte. Aproape că am atins punctul final în scopul nostru suprem de a avea un echilibru real de capabilităţi în raport cu Statele Unite. Armele noastre nucleare nu vor fi niciodată subiect de negocieri atât timp cât politica Statelor Unite de a face presiuni asupra Coreei de Nord nu va fi oprită definitiv”, a atras atenţia ministrul nord-coreean de Externe.

11.10.2017

Niciun comentariu

Lasa un comentariu


hacklink hacklink satış wso shell wordpress free themes kalça büyültme webr00t shell elektronik sigara Google