Atac terorist langa o moschee din Londra

Adaugat la data iunie 19, 2017 cu niciun comentariu

Soferul care a provocat cel mai recent atac terorist din Londra, luni dimineata, a strigat ca vrea sa ucida toti musulmanii si a trimis bezele atunci cand a fost arestat.

Abdulrahman Saleh Alamoudi, un martor al incidentului, a povestit cum vehiculul a intrat in multime.

„Aceasta duba mare a venit si a trecut peste noi. Cred ca cel putin 8 sau 10 au fost raniti. Din fericire, am reusit sa scap. Apoi tipul (atacatorul – n.red.) a iesit din masina si l-am prins.

Tipa, spunea ‘Voi omori toti musulmanii, voi omori toti musulmanii’. Dadea cu pumnul.

Apoi am reusit sa il imobilizam. Si spunea ‘Omorati-ma, omorati-ma’. I-am spus ‘Nu te vom omori. De ce ai facut asta?’. Nu raspundea nimic”, a povest martorul, citat de Daily Express.

Un alt martor, Abdul Abdulahi, a povestit un alt episod de la atac, spunand despre sofer ca „trimitea bezele atunci cand a fost arestat” si ca „parea indiferent”: „A fost o scena foarte socanta”.

„Barbatul tintea musulmani, stia ce face. Pe ruta pe care a mers erau permise doar autobuze si taxiuri – nu trebuia sa fie pe acel drum”, a povestit tanarul de 18 ani, care sustine ca atacul a fost unul rasist si ca multi martori il intrebau pe sofer de ce a facut asta, relateaza si BBC.

Amintim ca o masina a intrat intr-un grup de oameni aflati in apropierea unei moschei din nordul Londrei, luni dimineata.

O persoana a murit si 8 au fost ranite, iar politia descrie acest incident ca fiind „unul major”. Premierul Theresa May a afirmat ca politia trateaza acest incident drept „un posibil atac terorist”, in timp ce primarul Londrei, Sadiq Khan, l-a catalogat ca fiind un „atac terorist oribil”.

19.06.2017

Niciun comentariu

Lasa un comentariu


hacklink hacklink satış wso shell wordpress free themes kalça büyültme webr00t shell elektronik sigara Google