Aplicație Radio Vocea Speranței pentru Android

Adaugat la data iunie 03, 2016 cu 1 comentariu

In demersul Radio Vocea Sperantei de a fi mai aproape de ascultatorii sai si in pas cu tehnologia, va anuntam cu bucurie ca a fost lansata aplicatia Radio Vocea Sperantei pentru Android.

Concret, programul oferit de Radio Vocea Sperantei poate fi urmarit acum si pe dispozitivele mobile, tablete si/sau telefoane mobile, care folosesc sisteme de operare Android.

Pe langa auditia propriu-zisa a programelor Radio Vocea Sperantei, aplicatia ofera utilizatorilor si o scurta descriere a misiunii acestui post de radio, dar poate fi accesata si grila de programe.

„Suntem fericiti pentru ca putem sa fim in fiecare zi cu un pas mai aproape de ascultatori. Ne dorim ca Radio Vocea Sperantei sa fie accesibil si de folos tuturor, indiferent de varsta sau de locul in care se afla. Societatea este in miscare si noi vrem sa ii insotim pe ascultatori pretutindeni. Este o aplicatie utila. O recomand din toata inima”, a declarat redactorul- sef Radio Vocea Sperantei, Sorin Dinu

„In numele tuturor celor pentru care telefonul mobil este mai important decat televizorul sau calculatorul, multumim celor care ne-au oferit aceasta aplicatie!”, a spus si coordonatorul tehnic Radio Vocea Sperantei, Cristian Sandu

Aplicatia Radio Vocea Sperantei pentru Android poate fi descarcata, in mod gratuit din Google Play sau Magazin Play. Puteti da click pentru descarcare chiar  AICI. Auditie placuta!

1 Comentariu

  1. da

Lasa un comentariu


hacklink hacklink satış wso shell wordpress free themes kalça büyültme webr00t shell elektronik sigara Google