Alunecările de teren fac ravagii în California. 13 persoane au murit, alte mii au fost evacuate

Adaugat la data ianuarie 11, 2018 cu niciun comentariu

Torentele de pământ au distrus în calea lor mașini, au dărâmat copaci și au acoperit zone largi cu un strat gros de nămol. Fenomenul a fost provocat de ploile torențiale din ultimele 48 de ore.

Mii de persoane de pe coasta de vest au fost evacuate de Paza de Coastă. Autoritățile se tem că bilanțul tragediei s-ar putea agrava.

Valurile de pământ au acoperit și proprietățile unor vedete de la Hollywood. Celebra Oprah Winfrey a postat pe rețelele de socializare imaginile pe care le-a filmat pe proprietatea sa din Montecito, la nord de Los Angeles.

Berkeley Johnson s-a refugiat împreună cu soția sa pe acoperiș când torentele le-au inundat casa. Apoi au fost salvați de pompieri. La rândul său, a auzit plângand un copil și l-a scos din nămol.

Autostrada 101, care face legătura între nordul și sudul Californiei, a fost închisă din cauza valurilor de apă, noroi și resturi.

Alunecările de teren sunt cele mai grave din ianuarie 2005. Au murit atunci zece oameni și o întreagă colină s-a deplasat în orășelul La Conchita.

11.01.2018

Niciun comentariu

Lasa un comentariu


hacklink hacklink satış wso shell wordpress free themes kalça büyültme webr00t shell elektronik sigara Google