2% din impozitul pe venit

Speranta TV si Radio Vocea Sperantei exista pentru ca oamenii din jurul nostru sa poata primi, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, vestea cea buna ca viata aceasta poate fi mai frumoasa, mai sigura, mai linistita, mai sanatoasa, mai plina de sens. Vestea cea buna ca viata aceasta nu este totul!

Poti sustine si tu activitatea noastra, fara sa te coste nimic, directionand 2% din impozitul pe venitul platit Bugetului de Stat catre Speranta TV şi radio Vocea Sperantei.

Completeaza formularul 230 sau formularul 200 (in functie de venitul pe care l-ai realizat) cu datele personale şi cu datele de identificare ale Asociatiei Centrului Media Speranta:

Denumire entitate nonprofit: Asociatia Centrului Media Speranta
Cod fiscal 29930109
Cod IBAN: RO 03 RNCB 0479 1273 4860 0001, BCR Agentia Baneasa.

SAU

Descarca de aici: Declaratia 230 si instructiunile de completare daca ai venituri din salarii.
Descarca de aici Declaratia 200 si instructiunile de completare daca ai venituri din activitati comerciale, profesii liberale, drepturi de autor, chirii, activitati agricole sau transfer de titluri de valoare.

Pentru descarcare dati click pe butonul din dreapta al mouse-ului si selectati „save link as” sau „save target as”.

SAU

Solicita Declaratia 230 si Declaratia 200, precompletate cu datele noastre, trimitand un email cu subiectul “2%” la adresa de email donatii@sperantatv.ro

Declaratiile se pot depune personal sau prin posta, cu confirmare de primire, la Agentia Nationala de Administrare Fiscala din zona ta de domiciliu pana, cel tarziu, pe data de 25 mai 2017.

Pentru detalii, telefoneaza la 021.269.04.81

hacklink hacklink satış wso shell wordpress free themes kalça büyültme webr00t shell elektronik sigara Google